Notícies

NOVES SESSIONS FORMATIVES SOBRE GESTIÓ DE L'ESTRÈS A BARCELONA

NOVES SESSIONS FORMATIVES SOBRE GESTIÓ DE L'ESTRÈS A BARCELONA

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

Durant la darrera setmana, s'han dut a terme diverses sessions formatives sobre el Projecte ESTAFOR, "Gestió de l'estrès en el sector docent", en diferents escoles de Barcelona i rodalies: Sant Gervasi de l'Hospitalet de Llobregat, Betània de Cornellà de Llobregat i CEIR-ARCO de Barcelona,​​on van tenir lloc dues sessions. Destacable és en aquest cas, la sessió que va tenir lloc dilluns a la tarda, en què van participar docents amb sordesa del Grau Superior de Mediació Comunicativa. Aprofitem per donar les gràcies a les intèrprets de llenguatge de signes que ens van ajudar en aquesta sessió, de la qual destaquem el gran interès dels participants que van intervenir en diverses ocasions fent preguntes i aportacions.
 
 
 
En el projecte ESTAFOR, amb una dilatada experiència pràctica en nombroses escoles, vam dissenyar un model de formació que inclou accions de millora i desenvolupament dels recursos i habilitats d'afrontament personal davant els riscos psicosocials, dirigides al personal docent. En aquestes sessions formatives, posem a l'abast dels docents materials, eines i documentació específica de formació per a la millora de les habilitats i recursos del professorat per ajudar els docents a prevenir o gestionar el seu estrès.
 
 
 
I és que l'estrès laboral dels docents constitueix una de les fonts més importants de les baixes laborals en aquest sector. A la FEUSOC sempre ens ha preocupat la millora de les condicions laborals dels treballadors de l'ensenyament i la prevenció de riscos laborals, especialment els riscos psicosocials, que incideixen de manera directa en la millora de la salut laboral tant dels treballadors com del centre de treball.