Notícies

Enquesta als treballadors dels centres privats de Catalunya

Enquesta als treballadors dels centres privats de Catalunya

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

A TOTS ELS TREBLLADORS

DELS CENTRES PRIVATS DE CATALUNYA

Un cop iniciat aquest curs escolar 2020-2021 tan fora de la normalitat, creiem que es fa necessari tenir dades objectives de la realitat sobre la que s’està treballant, el dia a dia i les conseqüències que està tenint aquesta realitat en tot el personal dels centres educatius de Catalunya.

Som conscients de les dificultats que aquesta “normalitat” està comportant en els centres educatius, per aquest motiu necessitem que ens feu arribar la vostra experiència d’aquests primers dies de curs, per a conèixer el resultat de com s’han portat a terme els protocols de Salut-Educació i la plasmació en cadascuna de les escoles des d’un sentit ampli: organització del treball, organització dels grups estables, prevenció de la salut, etc.

Els sindicats més representatius de l’ensenyament privat - USOC, UGT i CCOO - us proposem, de forma conjunta, complimentar una enquesta sobre tots aquests temes, mitjançant un formulari que podeu trobar en l’enllaç que teniu a continuació...

https://forms.gle/cEmbDzk37DrgoUtZ6

La durada de l’enquesta serà des d’aquest moment fins al dia 16 d’octubre

L’opinió de tot el personal dels centres educatius és molt important i serà molt útil fer arribar propostes de millora al Departament d’Educació i a les entitats patronals, així com totes les disfuncions que de forma majoritària vosaltres ens feu arribar.

Tanmateix, podreu manifestar també el vostre parer sobre la necessitat de formular accions reivindicatives per al sector.

Volem agrair-vos, d’entrada, la vostra col·laboració, amb el compromís per part nostra de gestionar la informació de la forma més eficaç per a tots vosaltres.

No cal dir que des de la Federació d’Ensenyament del sindicat USOC ens trobem a la vostra disposició per assessorar-vos en tot allò que estigui a la nostra mà.

Per a qualsevol consulta pots adreçar-te al teu permanent USOC de la zona del teu centre de treball.