Notícies

USOC CONVOCA LA MANIFESTACIÓ DEL PRIMER DE MAIG A BARCELONA

USOC CONVOCA LA MANIFESTACIÓ DEL PRIMER DE MAIG A BARCELONA

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

A L'OFENSIVA PELS SALARIS, PEL TREBALL DIGNE I LA JUSTÍCIA SOCIAL


Aquest 1er de maig, la Unió Sindical Obrera de Catalunya crida a la necessària mobilització dels treballadors, passant a l'ofensiva, per exigir la fi de les polítiques que aprofundeixen en les desigualtats socials, la pobresa, els baixos salaris o les ocupacions denigrants i precàries.

Per molt que intentin vendre una recuperació que no és real, la veritat és que la crisi continua per a la gran majoria de la població, la desigualtat social, la pobresa i l'exclusió són ja cròniques i situen Espanya entre els països amb majors índexs de desigualtat social, que s'han incrementat en set punts i mig en els últims anys.

Són moltes les llars familiars que tenen dificultats econòmiques per abordar el dia a dia i tenir feina avui no vol dir necessàriament el desenvolupament integral com a persona perquè una part important dels que tenen feina segueixen sent pobres.

I és que gran part de la ciutadania pateix la desocupació i la mala qualitat de l'ocupació que s'ha creat en els darrers anys, i especialment entre els joves.

Les millores en els índexs econòmics del país i en els resultats de les empreses no estan tenint el seu reflex en l'augment significatiu de la despesa social ni en l'increment dels salaris. Més aviat, els serveis públics no estan a l'alçada de les necessitats dels ciutadans i els salaris acumulen un descens del 0,8% només en l'últim any.

La ciutadania ha de recuperar l'ocupació, salaris, pensions, protecció social, etc., en definitiva, condicions de vida que permetin viure dignament. Per això, ha arribat el moment de passar a l'ofensiva.

Participa amb el nostre sindicat aquest Primer de Maig !

USOC convoca i anima a participar als afiliats, delegats i tots els simpatitzants a la manifestació del Primer de maig que tindrà sortida a les 12 hores de la Plaça de la Universitat de Barcelona, per tant es requereix la presència de tots vosaltres mitja hora abans.

Acabarà el recorregut de la manifestació a la Plaça de les Caramelles sobre les 13 hores.

Està previst en acabar la manifestació, una intervenció a càrrec de la Secretària General de la USOC, Maria Recuero.

US HI ESPEREM a tots i a totes!