Notícies

Preinscripció. Vull triar escola amb llibertat

Preinscripció. Vull triar escola amb llibertat

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

Com ja sabeu, el proper dia 23 de març començarà el termini previst per presentar les sol·licituds per tal de demanar plaça escolar en un centre sostingut amb fons públics.

Tots vosaltres sou coneixedors de la voluntat de la Federació d’Ensenyament de la USOC per defensar els interessos de tots els treballadors del Servei d’Educació de Catalunya, ja siguin de centres públics com concertats.

Amb la davallada demogràfica tenim una gran oportunitat per millorar l’atenció de l’alumnat que més ho necessiti, baixant ràtios, i no caure en el conformisme que l’Administració pugui estalviar-se uns diners a compte dels nostres llocs de treball.

A la USOC sempre hem pensat que pública i concertada poden complementar-se perfectament i que aquesta doble xarxa és sinònim de llibertat en la tria de models d’escola per part de les famílies.

En base a això, hem començat una campanya per tal de conscienciar l’opinió pública; que com a familiars tenim el dret a triar amb llibertat el model d’escola que considerem més adient.

Cal difondre el missatge de llibertat i per a això et necessitem.

Com ho farem?

A part d’utilitzar els mitjans tradicionals (comunicats de premsa, entrevistes, circulars, pàgina web, etc.), també hem començat a fer servir la xarxa social twitter, com a pantalla per fer arribar la veu dels treballadors.

Així doncs,

Si creus en la llibertat i en la pluralitat per triar l’escola per als fills.

Si dius SÍ a la pública però també dius SÍ a la concertada.

Si no vols que es tanquin aules de cap centre.

Si estàs d’acord amb el que diem...

Et convidem a fer servir twitter i fer retuit als tuits de @EnsenyamentUsoc que sortiran diàriament a les 20h., fins que acabi el procés de preinscripció, i que portaran cada dia una imatge diferent incrustada en una xapa per tal de dir a tothom que volem triar escola amb llibertat.