Notícies

Acord de FEUSO amb la Universitat a Distància de Madrid (UDIMA) i el Centre d'Estudis Financers (CEF)

Acord de FEUSO amb la Universitat a Distància de Madrid (UDIMA) i el Centre d'Estudis Financers (CEF)

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

La Universitat a Distància de Madrid (UDIMA) i la Federació d'Ensenyament d'USO (FEUSO) van signar el passat mes de juliol un Acord de Col·laboració. Aquest Acord es fa també extensible als màster, cursos, cursos monogràfics i seminaris que organitzi el Centre d'Estudis Financers (CEF). Gràcies a aquest acord, UDIMA i CEF ofereixen als afiliats a FEUSO, per a aquest curs 2016-17, així com als seus familiars en primer grau, un descompte del 10% en tots aquests cursos.

La Universitat a Distància de Madrid (UDIMA) es troba entre les millors universitats no presencials amb 16 Graus, 35 Màsters i un doctorat.

L'oferta formativa del Centre d'Estudis Financers (CEF) compta amb màsters professionals, cursos superiors i monogràfics amb més de 250 accions formatives específiques, a més de formació contínua in-company en nombroses empreses.

Tot i que no està dins de l'Acord amb FEUSO, per la seva banda CEF realitza també formació integral per a oposicions de l'Estat, preparant en l'actualitat per més de 30 cossos.

Tant el CEF com UDIMA compten amb seus físiques a Madrid, Barcelona i València.

Els afiliats a FEUSO interessats en aquesta oferta poden dirigir-se a:

CEF: 91 4444920 / info@cef.es

UDIMA: 91 8561699 / informa@udima.es

També poden consultar els seus catàlegs de formació en:

CEF: www.cef.es/catalogo.html

UDIMA: www.udima.es/es/catalogo.html