Notícies

Educació Infantil

Educació Infantil

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

FEUSOC DENUNCIA L’ESTANCAMENT

DEL CONVENI COL·LECTIU D’EDUCACIÓ INFANTIL

Des de fa mesos, la Federació d'Ensenyament de la USOC ha manifestat el seu descontentament amb la dinàmica de les negociacions del XIII Conveni d'Educació Infantil. En aquestes negociacions ni les patronals ni el sindicat majoritari estatal han estat a l'altura de les necessitats del sector.

Reunió rere reunió de la Mesa negociadora, des de la FEUSOC comprovem que les patronals no volen arribar a cap acord que comporti recuperació de poder adquisitiu i uns salaris d'acord amb la responsabilitat de la seva tasca educativa i social.

L'immobilisme de les patronals, que aboca a un bloqueig de la negociació, és una estratègia de distracció amb la intenció d'endarrerir i no abordar l'actualització dels salaris d'acord amb el cost real de la vida, amb un IPC desbocat.

Les úniques propostes que arriben des del banc patronal semblen dirigides a retallar drets laborals vinculant-los a possibles millores salarials.

Aquesta negociació necessita un canvi de rumb per tal de garantir el futur del sector, valorant i prestigiant la tasca socioeducativa que realitzen les treballadores.

Per aquest motiu, des de la FEUSOC, com a sindicat majoritari del sector a Catalunya, exigim que s'abordin, d'una vegada per totes, les millores salarials, que es redueixin les llargues jornades de treball, i que el Conveni incorpori noves mesures per a millorar la conciliació de la vida laboral i familiar.

JA N'HI HA PROU DE NO PENDRE SERIOSAMENT LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA!

JA N'HI HA PROU DE SALARIS QUE FAN RIURE!

JA N'HI HA PROU DE PERPETUAR PÈSSIMES CONDICIONS LABORALS!