Notícies

Concentració 27 d'abril de 2023

Concentració 27 d'abril de 2023

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

El Personal d'Administració i Serveis i el dels nivells no concertats no es mereixen aquest tracte.

Ens concentrem avui de forma unitària, convocats pels tres sindicats representatius del sector, USOC, UGT i CCOO, davant la seu de la mesa negociadora del conveni autonòmic de l’ensenyament privat de Catalunya, sostingut total o parcialment amb fons públics, els delegats i delegades de les escoles concertades, per tal de fer sentir la nostra veu contra la inacceptable situació que han provocat les patronals, en quant a l’increment salarial del personal d’administració i serveis i personal docent de nivells no concertats.

Totes aquestes persones no poden continuar més temps sense una actualització del seu salari i poder percebre els endarreriments pendents de liquidació des del mes de gener de 2022.

Cal recordar que hi ha un acord d’increment pactat des del passat mes de desembre d’un 3’5% amb efectes retroactius des del primer de gener del 2022 i que no s’ha arribat a produir la seva signatura al vincular la part patronal, ja en el mes de gener, a la consecució d’un acord sobre la contractació. Després de quatre mesos, no es pot demorar més la signatura de les taules salarials de l’any 2022. No es pot mantenir aquesta pressió injustificada. No són equiparables les desavinences sobre una qüestió de conveni amb no signar unes taules salarials.

En aquest acte d’avui, fem entrega a les patronals dels fulls fets arribar a les diferents titularitats/direccions/gerències dels centres concertats per part dels representants legals dels treballadors, exigint la signatura d’aquestes taules salarials.

Perquè aquesta situació no es pot allargar més en el temps, exigim la signatura immediata de les taules salarials del 2022 del personal d’administració i serveis i dels nivells no concertats, per a després seguir treballant per buscar la manera d’arribar a un acord, quant a contractació.