Notícies

ENQUESTA TELETREBALL

ENQUESTA TELETREBALL

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

LA INCIDÈNCIA DEL TELETREBALL EN ELS DOCENTS

La Federació d’Ensenyament ha preparat una enquesta dirigida als docents per analitzar l’experiència i les dificultats que s’han trobat al dur a terme una metodologia online en el seu treball a causa de la crisi provocada per la pandèmia del COVID-19.

El professorat ha hagut d’adaptar-se a una situació nova, insòlita i no prevista i afrontar el repte de fer d’un dia per l’altre la seva activitat docent a través del teletreball, superant tota mena de reptes i obstacles amb l’únic objectiu de seguir transmetent coneixements i educant els seus alumnes des de la distància.

Pot ser que el teletreball hagi vingut a la societat per quedar-se i, per aquest motiu, és important conèixer l’opinió dels que han de realitzar la seva tasca a través d’aquesta nova metodologia.

A més, creiem que és molt important traslladar aquestes experiències a l’Administració i a la negociació col·lectiva per regular en el futur qüestions essencials com la jornada, la desconnexió digital i el treball en línia.

Ens importa la teva opinió. Per això, t’agrairíem que responguessis a aquesta enquesta anònima que ens aportarà una valuosa informació sobre com s’està vivint la situació actual per part de tot el col·lectiu.

La informació serà utilitzada de forma anònima per a la realització dels estudis pertinents.

La FEUSOC no recollirà ni emmagatzemarà, ni directament ni indirectament, cap dada personal.

Ja han fet l’enquesta mésde 2.000 persones.

Fes clic a sota

ANAR A L'ENQUESTA