Notícies

NOU CURS 2015-16

NOU CURS 2015-16

per Pere Forga -
Nombre de respostes: 0

NOU CURS, NOU WEB .... 

Ha començat un nou curs i amb l’inici d’aquest, inaugurem un nou web i us volem oferir una nova eina al servei de l’afiliació i de les delegades delegats que pensem serà més útil per a tots vosaltres. Amb aquesta voluntat de servei l’hem remodelat, conservant els elements més valorats per tots vosaltres, com la pròpia intranet d’accés exclusiu de les afiliades i afiliats, on podeu trobar tota la informació que genera el sindicat en tots els àmbits de l’ensenyament, des de les llars d’infants fins a la universitat, de l’àmbit públic al concertat i privat. Hem volgut remodelar amb la intenció d’incorporar més contingut audiovisual, adoptant les noves tecnologies i incloent-hi els nostres canals a les xarxes socials: facebook, twitter, youtube. Per a tots vosaltres, us presentem www.feusoc.cat

  ES REPETEIX LA CONJUNTURA

El nou curs escolar s’acaba d’iniciar el dilluns dia 14 de setembre arrossegant els problemes heretats del passat, de fa sis anys. Tots aquests anys han estat anys de retallades salarials reiterades d’entre el 5 i el 7 %, afectant tot el col·lectiu de treballadores i treballadors de l’ensenyament públic i privat concertat que formen part del servei d’Educació de Catalunya. Per acabar-ho d’arrodonir, a excepció d’aquest any 2015, des del 2012 i fins el 2014, amb la minoració d’una de les pagues extraordinàries (6,25 % del salari anual durant tres anys).

Ja n’hi ha prou que ens prenguin el pèl !!!

Ens estan venent, cal no oblidar el període electoral, una recuperació de l’economia que pot superar el tres per cent de creixement. Si això és així, ha arribat el moment en que la recuperació arribi a les classes treballadores, al sector de l’ensenyament també!

Sis anys de retallades més la inflació acumulada ha fet retrotraure els nostres salaris a nivells de fa deu anys. Aquest any ha de ser el primer de la recuperació salarial de tot el que hem perdut.

Cal finalitzar la implantació de la LEC i desenvolupar el que fa referència als aspectes d’homologació salarial i de condicions de treball entre tots els treballadors del Servei d’Educació de Catalunya. És absolutament necessari que l’Administració educativa es comprometi amb un calendari de desenvolupament de la LEC i que deixi d’incomplir-lo sistemàticament.

Ja no podem esperar més !!!