Notícies

Jubilació parcial

Jubilació parcial

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

Jubilació parcial

Comunicat sobre la reunió amb el Departament.

El dijous, dia 20 de gener, ha tingut lloc la reunió que els sindicats vàrem sol·licitar al Direcció General de Centres Concertats i Centres Privats, Sr. Ramon Montes, per abordar un únic punt; la jubilació parcial en el sector de l’ensenyament privat concertat, dintre de l’àmbit del pagament delegat.

En primer terme, hem traslladat, a la Direcció General, la inquietud que causa als professionals i als equips directius dels centres, la incertesa, després de l’anunci fet pel propi Departament, fa prop d’un any, que va comunicar la intenció de fer les reformes necessàries en el sistema informàtic i d’establir en els pressupostos les dotacions econòmiques per a fer-se càrrec de l’increment de les cotitzacions a la seguretat social per fer possible la jubilació parcial en el sector, i que, a dia d’avui, encara no es disposi d’un document definitiu d’acord.

La valoració que n’hem fet, des de la Federació d’Ensenyament de la USOC, és que ara ja disposem dels pressupostos de la Generalitat aprovats i de la resposta de la Subdirecció General d’Ordenació de la Seguretat Social a la consulta formulada per la mesa negociadora del XI Conveni Col·lectiu de centres privats sostinguts totalment o parcial amb fons públics, sobre la cotització dels rellevistes en el supòsit de la jubilació parcial i, tot i que l’hem rebuda fa pocs dies, el dia 5 de gener d’enguany, tenim la determinació i el convenciment que, en aquests moments, disposem de tots els elements per ultimar el document d’acord definitiu que ha de fer possible la jubilació parcial al sector.

Us podem avançar que des de la Direcció General es reafirmen en la seva voluntat de fer possible la jubilació parcial en el sector i ens emplacen a les properes reunions que seran en breu per no demorar-ho més.

Des de la FEUSOC entenem que aquest acord definitiu l’hauríem de poder enllestir en un temps curt per donar la possibilitat d’una bona organització en els centres.

També us podem avançar que la setmana vinent tindrà lloc la primera reunió de l’any de la mesa negociadora del XI Conveni Col·lectiu per tractar aquest tema.

Continuem treballant per fer realitat la jubilació parcial en el sector. Volem fer-ho possible.

Us seguirem informant.