Notícies

INTERINS

INTERINS

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

La pressió de la Federació d’Ensenyament de la USOC i de la resta de sindicats del sector, així com les esmenes presentades al Congrés dels Diputats per la nostra Federació estatal (FEUSO) i les diferents mobilitzacions dutes a terme, han fet, que entre tots, hagin hagut canvis importants per al personal interí, que està, com hem denunciat en moltes ocasions, en frau de llei.

Sobre això, us volem informar que el Govern de l’Estat ha arribat a un acord amb diferents grups polítics per aprovar la conversió del funcionariat, a través d’un concurs de mèrits, del personal interí que ocupi una plaça vacant durant més de 5 anys, a l’Administració. Els interins que faci entre 3 i 5 anys que ocupen la plaça, sí hauran d’opositar, però els exercicis de la fase d’oposició podran no ser eliminatoris, segons apunten fonts del PSOE.

Ens felicitem i quedem a l’espera dels detalls i de saber com volen aplicar aquesta mesura a educació. Serà molt importar estar atents i conèixer el redactat final abans de la publicació al BOE, per si cal emprendre alguna acció i veure com pretenen que tot afecti a cada cas en concret.