Notícies

SOBRE ELS INCIDENTS EN EL CONCURS DE TRASLLATS

SOBRE ELS INCIDENTS EN EL CONCURS DE TRASLLATS

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

Com en sou coneixedors, no es van adjudicar la immensa majoria de les places demanades provinents de Catalunya a la Comunitat Valenciana, en el concurs de trasllats.

La Federació d'Ensenyament de la USOC va demanar explicacions al Departament d'Educació i aquest ens ha fet arribar com a resposta que ha hagut un problema informàtic en l'extraccio de dades del fitxer que s'envia al Ministeri per a l'adjudicació de places. S'ha detectat l'errada en una lectura incorrecta de la sol·licitud en un camp de l'apartat de petició de llocs de treball del País Valencià i que s'han fet gestions amb el Ministeri i el problema quedarà corregit a l'adjudicació definitiva. Ens diuen que s'informacrà a les persones afectades i que aquestes, si ho consideren oportú, podran presentar reclamacions fins el 18 de març, inclòs.

Arribats a aquest punt, exigim l'Administració que publiqui una nova llista provisional, ja que si ho arrglen a la definitiva, els afectats perdran el dret a renunciar (desistir), que és exclusiu del període de llistes provisionals.