Notícies

NOTA DE PREMSA

NOTA DE PREMSA

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

GREUS INCIDÈNCIES ALS LLISTATS DEL CONCURS DE TRASLLATS PROVISIONALS DE SECUNDÀRIA

No s’han adjudicat places, provinents de Catalunya, a la Comunitat Valenciana.

La Federació d’Ensenyament de la USOC va detectar la setmana passada unes greus  incidències a les llistes d’adjudicacions provisionals de secundària, publicades pel Departament d’Educació, sobre el concurs de trasllats.

El fet és que no es van adjudicar places a la Comunitat Valenciana provinents de Catalunya. Aquestes places s’han adjudicat de forma provisional a persones amb menys puntuació que els sol·licitants catalans i que provenen d’altres comunitats autònomes.

De forma immediata, la FEUSOC es va posar en contacte amb el Departament d’Educació per demanar explicacions sobre el que estava succeint.

Habitualment, un bon grapat de sol·licituds de docents catalans opten per anar a la Comunitat Valenciana i per això va sorprendre que no s’haguessin adjudicat quasi places a aquesta comunitat. Sembla que aquesta errada no s’ha produït amb altres CCAA.

Ens consta que Educació és coneixedora dels motius de l’errada i per tant exigim que es resolgui en un breu espai de temps, sense cap perjudici dels afectats.

La Federació d’Ensenyament de la USOC restarà pendent de la resposta del Departament  d’Educació, i informarà als sol·licitants afectats, tan bon punt es produeixi, i es reserva l’opció d’altres accions, si ho considerés necessari.