Notícies

21 d'octubre, jornada "Intervenció Interdisciplinària en la Petita Infància".

21 d'octubre, jornada "Intervenció Interdisciplinària en la Petita Infància".

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

Afilats i delegats de la USOC hem tingut el plaer de compartir una jornada formativa molt original.

A l'Auditori de l'Hospital de Sabadell, Olga Marante Velasco i Cristina Muñoz Vinya ens van regalar quatre intenses hores en què vam aprendre a tractar i a voler, encara més, als nens amb dificultats.

El títol de la jornada: "Intervenció Interdisciplinària en la Petita Infància" va resultar molt il·lustratiu. Amb exemples pràctics i reforçats amb uns suports tècnics excel·lents, dos grans professionals de l'Hospital Taulí de Sabadell van saber situar-nos en la vida diària i rutinària del seu treball. Vam veure nombroses imatges, filmacions i gràfiques que ens van demostrar l'important i meravellós que resulta treballar amb infants menors de sis anys i ajudar-los a afrontar els seus problemes; a ells i als seus pares.

Entre docents i sanitaris, van assistir al voltant de 190 persones. Aquest curs, organitzat per la Federació d'Empleats Públics i la Federació d'Ensenyament de la USOC, va convocar a molts professionals que treballen diàriament amb nens petits i que ahir van rebre una injecció d'optimisme, entusiasme i recursos, per perseverar en l'atenció a nens menors de sis anys.

Quatre hores llargues, amb una combinació intel·ligent de parts pràctiques i teòriques, amb uns suports molt ben treballats, van servir per posar-nos d'acord: tots coincidim en què s'havia fet curt, en què tots volíem repetir aquesta experiència.