Notícies

Eleccions sindicals 14M

Eleccions sindicals 14M

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

COMUNICAT DE LA USOC

RESULTATS DE LES ELECCIONS SINDICALS DEL PERSONAL DOCENT NO UNIVERSITARI.

Després d'una intensa jornada electoral i dels quatre anys de treball continuat en defensa dels vostres drets, ara toca fer un anàlisi dels resultats electorals.

La USOC, sense els mitjans humans, econòmics i de comunicació que disposen la resta de sindicats, ha fet una tasca de proximitat, al costat de la gent, que ens ha permès augmentar significativament la representació als diferents territoris on ha presentat candidatura.

El resultat final de 6 delegats (duplicant sobradament el nombre de vots de les últimes eleccions) ens permet estar moderadament satisfets ja que ens permetrà continuar el servei als treballadors i treballadores dels centres educatius, la lluita per la millora de l'educació pública a Catalunya i la reversió definitiva de les retallades.

Queda clar que els sindicats que han obtingut més representació i un lloc a la mesa de negociació han d'assumir la seva responsabilitat i aconseguir millores pel col·lectiu. Nosaltres ho reclamarem dia a dia. La USOC seguirà oberta a les negociacions i a treballar en benefici de tothom a les Juntes de personal territorial on tindrem representació.

Per la nostra part, volem agrair el seu compromís a les persones que han dipositat la seva confiança en la USOC i els assegurem que tant ahir, com avui, com demà, seguirem al seu costat, resolent els seus problemes i lluitant pels seus drets.