Notícies

Volem recuperar les pagues extra de 2012, 2013 i 2014

Volem recuperar les pagues extra de 2012, 2013 i 2014

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

Tots els docents hem patit retallades en les nostres condicions laborals i tres anys consecutius de retallada d’una paga extra, a més, la suspensió del premi de fidelitat als docents de l’escola concertada. Primer va ser la retallada del 5% del sou brut anual per part de la Generalitat l’any 2012, per aquell mateix Nadal quedant absorbida dins la retallada de l’Estat de la paga extra.

Van seguir els anys 2013 i 2014, aquí vam conèixer el que representava la discriminació de viure en una comunitat autònoma o en una altra, veiem com els nostres homòlegs de la resta de l’Estat cobraven amb normalitat mentre que a Catalunya se’ns tornava a retallar, ara per part de l’Administració Catalana, una paga extra.

Per tot això, perquè ni oblidem ni oblidarem, la Federació d’Ensenyament de la USOC ha recollit signatures que adrecem als Govern Autonòmic i Central, on exigim per part d’ambdues administracions la restitució de totes les condicions laborals i econòmiques perdudes al llarg d’aquests darrers 5 anys.

Pere Forga, Secretari General de la Federació d’Ensenyament de la USOC i Daniel Checa, Secretari de Comunicació hem fet entrega de 5773 signatures, aquest matí, a la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, reclamant la recuperació de les pagues de 2012, 2013 i 2014.

Continuem lluitant i no defallirem !!!