Notícies

SESSIÓ DE FORMACIÓ SOBRE GESTIÓ DE L'ESTRÈS, PROJECTE ESTAFOR

SESSIÓ DE FORMACIÓ SOBRE GESTIÓ DE L'ESTRÈS, PROJECTE ESTAFOR

per Secretaria de Comunicació -
Nombre de respostes: 0

El dilluns, 18 de novembre, va tenir lloc al Col·legi Nostra Senyora de la Mar del Prat de Llobregat, una nova sessió formativa del Projecte ESTAFOR sobre gestió i prevenció de l'estrès en el sector docent. Aquesta formació està emmarcada dins del projecte "Acció i Prevenció" que duu a terme la Federació d'Ensenyament de la USOC i forma part de les accions preventives que s'organitzen des del pioner Gabinet d'Ajuda al Docent.
L'estrès pot arribar a formar part de la nostra vida, ens acostumem a ell i no ens adonem que està perjudicant la nostra salut fins que emmalaltim.
Però, encara que costi de creure, és possible controlar i gestionar l'estrès. Amb el programa de formació que posem a l'abast de tots els docents, és possible viure sense estrès, superar-lo, dominar-lo, o al menys, mantenir-lo sota control a través d'algunes estratègies i tècniques de gran eficàcia i viure, sense patir ansietat, sense prendre medicaments i sabent bregar amb el mal humor i l'insomni cada nit.
La nostra proposta formativa permet ser més eficaç i productiu i, encara més important, aconseguir la pau i la tranquil·litat que es necessita tant en la vida laboral com en la personal.